Tuotteet » Bailamama ohjaaja -koulutukset » Ohjaajakoulutukset »

4Venus -ohjaajakoulutus, 4Venus-tunti (55min)


Hinta
241.80
+ toimituskulut
Sis. alv 24%
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta Bailamama-klubilaisille.

Määrä
kpl


Saatavuus
Heti

Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus

Bailamama 4Venus -ohjaajakoulutus koostuu teoriaosuudesta ja käytännönharjoittelusta. Koulutukseen ilmoittautuessasi saat heti paluupostissa (tilausvahvistus) pääsyn teoriaosuuden ja käytännönharjoittelun verkkokoulutukseen. Nämä voit suorittaa haluamaasi aikaan. Koulutus koostuu videoista ja lukumateriaaleista. Aluksi on teoriaosuus, varaa tähän aikaa 1-2h. Teoriakoulutuksen lopuksi on koe, joka tulee suorittaa ennen käytännön koulutusta.

Käytännönkoulutus koostuu opetusvideoista, tämän opettelemiseen on hyvä varata aikaa 1-2h. Käytännön koulutuksen jälkeen sinulla on puhelinaika Bailamama kouluttajan kanssa. Puhelinkeskustelussa käymme yhdessä vielä henkilökohtaisesti läpi kaikki kysymykset mitä koulutuksesta heräsi. Puhelinajan jälkeen saat henkilökohtaisen musiikkikoodin, jolla saat ladattua ohjelman musiikin itsellesi.

Opetusvideoiden lisäksi sinulle on näkyvissä myös ensimmäisen ohjelmasi opetusvideot ilman puhetta itsenäistä harjoittelua varten.

Kaikki tarvittava opiskelumateriaali ja ohjeet löytyy Bailamaman verkkosivuilta omat tietosi - kohdasta, kun olet kirjautunut sisään.


Ostamani tuotteet
Kun ostat tämän tuotteen, saat oikeuden nähdä nämä kohteet:
3. 4Venus ohjaajakoulutus testi (4Venus, Squeeze ja Heat)
Ohjelma 4Venus: New Beginnings
2. Ohjaajakoulutus 4Venus, käytännönosuus
1. Ohjaajakoulutus 4Venus, teoriaosuus

Jos valitset kassalla maksutavaksi ennakkolasku tai verkkolasku, näet em. kohteet vasta, kun olemme hyväksyneen antamasi laskutustiedot. Ilmoitamme hyväksymisestä sähköpostitse. Mikäli valitset maksutavaksi ennakkolasku, näet em. kohteet vasta, kun maksusuoritus näkyy tilillämme.


Kommentit
nel...@...fi kirjoitti 12.10.2018 :
Monipuolinen tunti täynnä eri osa-alueita hyvinvoinnin kehittämiseen. Tanssiosuudet ovat hieman haastavia, vaikka niitä voikin muokata oman asiakaskunnan mukaisiksi. Lihaskunto-osuus menee todella nopeasti ja samalla pitäisi yrittää selostaa mm. lantionpohjista, asennoista, liikkeistä. Myös musiikissa olevat merkkiäänet eivät kuulu kovin selvästi. Muuten hyvä energinen tunti jota on mukava ohjata!

Eveliina L. kirjoitti 29.08.2018 :
Alkuun ohjelman opettelu oli haastavaa, mutta lähtee hyvin sujumaan! Olen kuitenkin saanut hieman muokattua ohjelmaa jumppaajien näköiseksi, esimerkiksi jatkan joitain askelsarjoja pidempään ja jätän jonkun pienen jutun esim lantionpyörityksen pois. Olemme salillamme päässeet nyt hyvään vauhtiin Bailamaman osalta, ja on saanut hyvää palautetta! Kiitos!

Lisää kommentti

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: