Tuotteet » Bailamama ohjaaja -koulutukset » Ohjaajakoulutukset »

4Venus -ohjaajakoulutus, Squeeze- ja Heat -tunnit (30min)


Hinta
241.80
+ toimituskulut
Sis. alv 24%
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta Bailamama-klubilaisille.

Määrä
kpl


Saatavuus
Heti

Tuotteen kuvaus
Squeeze ja Heat 4Venus -ohjaajakoulutus koostuu teoriaosuudesta ja käytännönharjoittelusta. Koulutukseen ilmoittautuessasi saat heti paluupostissa (tilausvahvistus) pääsyn teoriaosuuden ja käytännönharjoittelun verkkokoulutukseen. Nämä voit suorittaa haluamaasi aikaan. Koulutus koostuu videoista ja lukumateriaaleista. Aluksi on teoriaosuus, varaa tähän aikaa 1-2h. Teoriakoulutuksen lopuksi on koe, joka tulee suorittaa ennen käytännön koulutusta.

Käytännönkoulutus koostuu opetusvideoista, tämän opettelemiseen on hyvä varata aikaa 1-2h. Käytännön koulutuksen jälkeen sinulla on puhelinaika Bailamama kouluttajan kanssa. Puhelinkeskustelussa käymme yhdessä vielä henkilökohtaisesti läpi kaikki kysymykset mitä koulutuksesta heräsi. Puhelinajan jälkeen saat henkilökohtaisen musiikkikoodin, jolla saat ladattua 4Venus -ohjelman musiikin itsellesi. Squeeze ja Heat -ohjelmien musiikit ovat sinulle ladattavissa ohjelma sivuilta.

Opetusvideoiden lisäksi sinulle on näkyvissä myös ensimmäisen ohjelmasi opetusvideot ilman puhetta itsenäistä harjoittelua varten.

Kaikki tarvittava opiskelumateriaali ja ohjeet löytyy Bailamaman verkkosivuilta omat tietosi - kohdasta, kun olet kirjautunut sisään.

Ostamani tuotteet
Kun ostat tämän tuotteen, saat oikeuden nähdä nämä kohteet:
3. 4Venus ohjaajakoulutus testi (4Venus, Squeeze ja Heat)
Ohjelma: Heat 4Venus
Ohjelma: Squeeze 4Venus
2. Ohjaajakoulutus Heat 4Venus, käytännönosuus
2. Ohjaajakoulutus Squeeze 4Venus, käytännönosuus
1. Ohjaajakoulutus 4Venus, teoriaosuus

Jos valitset kassalla maksutavaksi ennakkolasku tai verkkolasku, näet em. kohteet vasta, kun olemme hyväksyneen antamasi laskutustiedot. Ilmoitamme hyväksymisestä sähköpostitse. Mikäli valitset maksutavaksi ennakkolasku, näet em. kohteet vasta, kun maksusuoritus näkyy tilillämme.


Kommentit
Lisää kommentti