Tuotteet » Bailamama ohjaaja -koulutukset » Ohjaajakoulutukset »

Bailamama 2Baby -ohjaajakoulutus


Hinta
241.80
+ toimituskulut
Sis. alv 24%
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta Bailamama-klubilaisille.

Määrä
kpl


Saatavuus
Heti

Tuotteen kuvaus

Bailamama 2Baby -ohjaajakoulutus koostuu teoriaosuudesta ja käytännönharjoittelusta. Kouluttautumaan pääset heti ostaessasi koulutuksen. Saat sähköpostiisi tunnukset (tilausvahvistuksessa), jolla saat pääsyn teoria- käytännönosuuden verkkokoulutukseen. Sen voit suorittaa haluamaasi aikaan. Teoriakoulutus koostuu videoista ja lukumateriaaleista. Varaa tähän aikaa 3-4h. Verkkokoulutuksen lopuksi on koe, joka tulee suorittaa ennen käytännön koulutusta.

Käytännönkoulutus koostuu opetusvideoista, tämän opettelemiseen on hyvä varata aikaa 1h.
Käytännön koulutuksen jälkeen sinulla on puhelinaika Bailamama kouluttajan kanssa. Puhelinkeskustelussa käymme yhdessä vielä henkilökohtaisesti läpi kaikki kysymykset mitä koulutuksesta heräsi. Puhelinajan jälkeen saat henkilökohtaisen musiikkikoodin, jolla saat ladattua ohjelman musiikin itsellesi.


Kaikki opiskelumateriaali koulutuksesta löytyy Bailamaman verkkosivuilta omat tietosi - kohdasta, kun olet kirjautunut sisään.


äiti-vauva-jumppa

Ostamani tuotteet
Kun ostat tämän tuotteen, saat oikeuden nähdä nämä kohteet:
3. 2Baby ohjaajakoulutus testi
2. Ohjaajakoulutus 2Baby, käytännönosuus
1. Ohjaajakoulutus 2Baby, teoriaosuus

Jos valitset kassalla maksutavaksi ennakkolasku tai verkkolasku, näet em. kohteet vasta, kun olemme hyväksyneen antamasi laskutustiedot. Ilmoitamme hyväksymisestä sähköpostitse. Mikäli valitset maksutavaksi ennakkolasku, näet em. kohteet vasta, kun maksusuoritus näkyy tilillämme.


Kommentit
Lisää kommentti

Ohjaaja

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:

4Venus -ohjaajakoulutus, 4Venus-tunti (55min)
241.80 €
(3)
Heti varastossa