Tuotteet » Bailamama ohjaaja -koulutukset » Ohjaajakoulutukset »

Bailamama 9Months -ohjaajakoulutus


Hinta
241.80
+ toimituskulut
Sis. alv 24%
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta Bailamama-klubilaisille.

Määrä
kpl


Saatavuus
Heti

Tuotteen kuvaus

Bailamama 9Months -ohjaajakoulutus koostuu teoriaosuudesta ja käytännönharjoittelusta. Koulutukseen ilmoittautuessasi saat heti paluupostissa (tilausvahvistus) pääsyn teoriaosuuden ja käytännönharjoittelun verkkokoulutukseen. Nämä voit suorittaa haluamaasi aikaan. Koulutus koostuu videoista ja lukumateriaaleista. Aluksi on teoriaosuus, varaa tähän aikaa 4-5h. Teoriakoulutuksen lopuksi on koe, joka tulee suorittaa ennen käytännön koulutusta.

Käytännönkoulutus koostuu opetusvideoista, tämän opettelemiseen on hyvä varata aikaa 1-2h. Käytännön koulutuksen jälkeen sinulla on puhelinaika Bailamama kouluttajan kanssa. Puhelinkeskustelussa käymme yhdessä vielä henkilökohtaisesti läpi kaikki kysymykset mitä koulutuksesta heräsi. Puhelinajan jälkeen saat henkilökohtaisen musiikkikoodin, jolla saat ladattua ohjelman musiikin itsellesi.

Opetusvideoiden lisäksi sinulle on näkyvissä myös ensimmäisen ohjelmasi opetusvideot ilman puhetta itsenäistä harjoittelua varten.

Kaikki tarvittava opiskelumateriaali ja ohjeet löytyy Bailamaman verkkosivuilta omat tietosi - kohdasta, kun olet kirjautunut sisään.

Ostamani tuotteet
Kun ostat tämän tuotteen, saat oikeuden nähdä nämä kohteet:
3. 9Months ohjaajakoulutus testi
Ohjelma 9Months: Live in the moment
2. Ohjaajakoulutus 9Months, käytännönosuus
1. Ohjaajakoulutus 9Months, teoriaosuus

Jos valitset kassalla maksutavaksi ennakkolasku tai verkkolasku, näet em. kohteet vasta, kun olemme hyväksyneen antamasi laskutustiedot. Ilmoitamme hyväksymisestä sähköpostitse. Mikäli valitset maksutavaksi ennakkolasku, näet em. kohteet vasta, kun maksusuoritus näkyy tilillämme.


Kommentit
Lisää kommentti

Ohjaaja