Squeeze 4Venus - kaikille naisille »

Squeeze 4Venus 6vk treeniohjelma


Hinta
49.00
+ toimituskulut
Sis. alv 24%
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta Bailamama-klubilaisille.

Määrä
kpl


Saatavuus
Heti

Tuotteen kuvaus

Squeeze 4Venus treeniohjelma on tarkoitettu kaikille naisille, jotka haluavat pitää lantionpohjalihakset ja keskivartalon kunnossa!

Tehokas kuuden viikon harjoitusohjelma sisältää selkeät viikottaiset ohjeet ja harjoitusvideot lantionpohjalihaksille ja keskivartalolle sekä lisäbonuksena suuren suosion saavuttaneet paritreenivinkit. Viikko-ohjelmasta löytyy myös video-opastus, jonka avulla löydät lantionpohjalihaksesi.

OHJELMAN TARKEMPI SISÄLTÖ:

TREENIVIDEO on kokonaisvaltainen lihaskuntojumppa, joka suunniteltu Bailamama musiikkiin motivoimaan harjoittelua. Suuri osa liikkeistä tehdään lattialla joten halutessasi voit käyttää jumppamattoa. Ohjelmassa on kolme erilaista treenivideota.


VENUSTREENI on lantionpohjalihasten täsmäharjoitus. Ne suoritetaan erilaisissa asennoissa, jotta lantionpohjalihakset saavat monipuolista treeniä ja opit käyttämään niitä tilanteessa kuin tilanteessa. Jokaisessa asennossa tehdään lantionpohjalihasten kesto- nopeus- ja maksimivoimaharjoitus.

BONUSTREENI on keskivartaloa vahvistava ja kiinteyttävät lyhyt lihaskuntoharjoitus, sen voit tehdä vaikka joka päivä. Suosittemme tekemäään venus- ja bonustreeni samana päivänä. Kuitenkin eri päivänä kuin treenivideo.

PARITREENI Lantionpohjalihastreeni on siinä mielessä mukavaa, että sen voi tehdä myös yhdessä kumppanin kanssa. Kun osaat jännittää, rentouttaa, vaihdella rytmiä ja puristusta (hallita lantionpohjalihaksesi), saat aika mukavia hetkiä aikaiseksi ;) Siksi haluamme antaa sinulle joka viikko uuden asentovinkin myös kumppanin kanssa tehtäviin paritreeneihin.

Viikko-ohjelmasta löytyy myös Rentoutusharjoitus. Tätä rentoutusharjoitusta voit tehdä useamman kerran viikossa ja sen voi myös tehdä muun harjoittelun yhteydessä.

Kaikille naisille tarkoitettu Squeeze 4Venus perustuu palkittuun ja jo tuhansien naisien käyttämään Bailamama® menetelmään, jonka ovat kehittäneet lantionpohjan terveyteen erikoistunut fysioterapeutti, Maija Kiljunen, sekä kätilö, Emilia Ek. Bailamama valittiin vuoden liikuntatuotteeksi 2014.

Squeeze 4Venus treeniohjelma on digitaalinen tuote. Pääset katsomaan ja treenaamaan heti tuotteen ostettuasi kirjautumalla bailamaman nettisivulle. Kirjautumisohjeet ja -tunnuksen saat sähköpostitse tilausvahvistuksessa. Näin emme lähetä mitään postitse. Jos et saa tilausvahvistusta heti, kun olet ostanut tuotteen niin tarkista roskapostilaatikkosi. Ohjelma on näkyvillä sinulle vuoden ostopäivästä.


Ohjelman voit maksaa myös Smartumilla tai Sporttipassilla!

Maksaessasi Smartumilla

1. Avaa osoite https://www.polkuapp.com/smartum/locations/bailamama-finland-oy
2. Kirjaudu sisään Smartum-tunnuksillasi
3. Maksa ostos saldolla.
Kirjoita palvelunkuvaukseen haluamasi ohjelman nimi, oma nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.

Jos sinulla on Smartum -setelit käytössä, lähetä ne yhteystietojen kera osoitteeseen:
Bailamama Finland Oy, Linnanniituntie 26, 03100 Nummela.
Kun olet laittanut seteleit postiin, niin laita meille sähköposti info@bailamama.fi, jotta osaamme odottaa seteleitä.


Kun käytössäsi on SporttiPassi voit maksaa henkilökohtaisen harjoitusmaksusi SporttiPassin verkkomaksulla.
*Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi www.epassi.fi -sivulla
*Valitse SporttiPassin verkkomaksut
*Aloita kirjoittamalla valikkoon Bailamama Finland Oy, kun järjestelmä löytää sen valitse toimipiste ja paina "seuraava"
*Kirjoita summa euroissa
*Kirjoita palvelunkuvaukseen haluamasi ohjelman nimi, oma nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.
*Paina maksa

Kun meille tulee tieto Sporttipassi maksusta (1-3pv), niin lähetämme sinulle tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Tilausvahvistuksessa on salasanasi ja linkki, jonka kautta pääset kirjautumaan sivuillemme. Ostamasi ohjelma näkyy, kohdassa ostamani tuotteet. Nämä ohjeet vain siis Sporttipassilaisille. Ostaessasi ohjelman verkkokaupastamme, saat sen heti näkyviin.


Ostamani tuotteet
Kun ostat tämän tuotteen, saat oikeuden nähdä nämä kohteet:
Squeeze 4Venus 6vk treeniohjelma (Tämän kohteen katseluoikeus on voimassa 365 vrk ostosta)

Jos valitset kassalla maksutavaksi ennakkolasku tai verkkolasku, näet em. kohteet vasta, kun olemme hyväksyneen antamasi laskutustiedot. Ilmoitamme hyväksymisestä sähköpostitse. Mikäli valitset maksutavaksi ennakkolasku, näet em. kohteet vasta, kun maksusuoritus näkyy tilillämme.


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:

Pysy Tiukkana -kirja
52 eri asentoa harjoittaa lantionpohjalihaksia
20.00 €
(1)