Äitiysapplikaatio kumppaneineen yllätti ykkösvauvan


Tiedote by Bailamama, 13.02.2018


Suomalaiseen neuvolatietoon perustuva äitiysapplikaatio Layette toimitti presidentin kansliaan maanantaina valtavan vaippakakun Suomen ykkösvauvalle ja hänen perheelleen. Halu muistaa vastasyntynyttä oli toimitusjohtaja
Sini Havukaiselle itsestäänselvyys.


- Onhan se nyt ihan mieletöntä, että Suomeen on syntynyt historian ensimmäinen presidentillinen vauva. Koin kunnia-asiana, että voin kätilönä olla myötävaikuttamassa vauvan ja vanhempien uuden arjen opettelussa, kertoo Havukainen idean taustasta.

Mukaan Layette pyysi myös kumppaneita, jotka ovat osaltaan vaikuttaneet myös Layette-sovelluksen kehittämiseen. Kakun vaipat ovat suomalaisia Muumi Babyja, lapsen tuomaan muutokseen parisuhteessa vinkkejä tarjoaa Parisuhdekeskus Katajan kirjanen ja kakun kruununa istuu itseoikeutetusti Ainu-pupu neuleeseen pukeutuneena.

Kakun koristeeksi sujahti myös terveysliikuntayritys Bailamaman uunituore kirja Venus kuntoon, joka julkaistaan ystävänpäivänä. Kirja on tarkoitettu synnytyksestä toipuville äideille.

- Raskaus ja synnytys on kova rasitus naiselle ja erityisesti lantionpohjalihaksille. Haluamme antaa tuoreelle äidille käytännönläheiset ohjeet synnytyksestä palautumiseen. Venus kuntoon -kirjassa opastetaan suomalaisten fysioterapeuttien ja lääkäreiden luoma menetelmä, jolla lantionpohja- ja keskivartalo kuntoutetaan turvallisesti ja tehokkaasti synnytyksen jälkeen, kuvailee fysioterapeutti Maija Kiljunen Jenni Haukiolle osoitettua lahjaa.

Layette-äitiysapplikaatio yhteistyökumppaineen toivovat lahjansa tuovan paljon ihania yhteisiä hetkiä presidenttiperheelle.

- Suomi on maailman paras olla äiti. Layette-sovelluksen kautta voimme toivottavasti olla mukana pikkumiehen arjessa ja tuoda apua, kun neuvoja kaivataan, sanoo Havukainen ja viittaa toivottavasti presidentinkin puhelimesta löytyvään neuvolatiedon pikkujättiläiseen.

Lisätietoja:
Sini Havukainen
Layette by Applicado Oy 040 960 6650
sini@layetteapp.com

Maija Kiljunen
Bailamama Finland Oy
040 537 1952 maija.kiljunen@bailamama.fi

Sinua saattaa kiinnostaa myös ...

Bailamama ja valtakunnallinen Fysios-ketju aloittavat yhteistyön

Fysios ja Bailamama ovat yhdessä luoneet ​Fysios Digifyssari -palvelun​, joka tarjoaa verkossa kuntouttavia harjoitusohjelmia. Palvelusta löytyy harjoitusohjelmia lantionpohjalihaksista niska-selkävaivojen hoitoon. Erityisenä kohteena ovat raskaana olevat ja synnyttäneet äidit.

Uutuuskirja: Bailamama – Venus kuntoon

Venus kuntoon on tarkoitettu kaikille synnyttäneille naisille, on synnytyksestä kulunut muutama kuukausi tai vuosikymmeniä.