Kaikille naisille suunnattu Bailamama® terveysliikuntakonsepti on perustettu vuonna 2011. Sen perustajat ovat Maija Kiljunen ja Emilia Ek.

Maija Kiljunen on fysioterapeutti, joka on tehnyt töitä lantionpohjantoimintahäiriöistä kärsivien naisten kanssa, sekä hoitanut paljon tuki- ja liikuntaelin asiakkaita omalla vastaanotollaan. Emilia Ek on kätilö, joka on työskennellyt suomen suurimmassa naisten sairaalassa Naistenklinikalla useita vuosia kätilönä.

Bailamama on saanut alkunsa ystävyydestä ja halusta luoda liikuntamaailmaan jotain erilaista. Lantionpohjalihasten tekeminen on mielletty usein tylsäksi ja jäänyt oman harjoittelun varaan ja tästä syystä monesti naiset ovat jättäneet lantionpohjalihastreenin kokonaan tekemättä. Nämä lihakset ovat myös usein melko vaikea hahmottaa ja siksi kunnollinen ohjaus lihasten löytämiseksi on tärkeää. Lue lisää LANTIONPOHJALIHAKSISTA.

Bailamamalla on siis hauskan ja tehokkaan liikunnan lisäksi siis myös vankka terveystavoite! Myös naisen seksuaalisen nautinnon lisääminen hyvässä kunnossa olevien lantionpohjalihasten seurauksena on asia, josta naiset haluavat puhua ääneen. Monet naiset eivät ole tietoisia esimerkiksi siitä, että yhdynnän aikana kannattaa aktivoida lantionpohjalihaksia, koska se saattaa auttaa myös orgasmin saamiseen.

Bailamama® -tunneilla liikunnan ilo ja hyöty yhdistyvät aivan uudella tavalla. Tuntien tärkein tavoite on aktivoida lantionpohjalihaksia monipuolisesti. Bailamama® -tunnit pitävät sisällään myös tärkeän sanoman naiseuden voimasta. Tunnit auttavat jokaista oivaltamaan oman naisellisen ihanuutensa, kannustavat kehon kunnioittamiseen ja hetkessäelämiseen.

Bailamama® terveysliikuntakonsepti koostuu kolmesta eri tunnista.Bailamama® 4Venus - kaikille naisille, Bailamama® 9Months - raskaana oleville sekä Bailamama® 2Baby -äidin ja vauvan yhteinen tunti. Näitä kaikkia tunteja on saatavilla sekä SQUEEZE -KOTITREENEINÄ että ryhmäliikuntatunteina. Koulutetut Bailamama -ohjaajat ilmoittavat alkavista kursseista ja tunneista sivuillamme. Täältä voit katsoa RYHMÄLIIKUNTAPAIKAT JA ALKAVAT KURSSIT