Uutuuskirja: Bailamama – Venus kuntoon


Tiedote by Bailamama, 14.02.2018Venus kuntoon on tarkoitettu kaikille synnyttäneille naisille, on synnytyksestä kulunut muutama kuukausi tai vuosikymmeniä.


Maija Kiljusen ja Sofia Vesan uutuuskirja opastaa käytännönläheisesti askel kerrallaan kohti vahvempaa ja kiinteämpää keskivartaloa. Kirjassa opastetaan Bailamaman tiimin fysioterapeuttien, kätilöiden ja lääkäreiden kanssa yhteistyössä kehittämä viisiportainen menetelmä, jonka avulla vahvistetaan lantionpohjan lihaksia ja keskivartaloa turvallisesti ja tehokkaasti.


- Lantionpohjalihakset ovat naisten tärkein lihasryhmä, koska ne vaikuttavat koko keskivartalon hyvinvointiin. Hyvässä kunnossa olevat lantionpohjalihakset tukevat selkää ja ryhtiä sekä estävät virtsankarkailua liikkuessa tai aivastaessa. Hyvässä kunnossa olevat lihakset vaikuttavat myös seksuaalisen nautinnon kokemiseen. Voit saada jopa voimakkaampia orgasmejakin, kun lihakset ovat kunnossa, Maija Kiljunen sanoo.


Kirja lähtee liikkeelle lantionpohjasta, jonka jälkeen edetään askel kerrallaan kohti vahvempaa ja kiinteämpää keskivartaloa.


- Tämä kirja on tarkoitettu avuksi synnytyksestäsi palautumiseen. Voit olla juuri synnyttänyt tai synnytyksestä voi olla jo vaikka vuosikymmeniä aikaa. Haluamme auttaa sinua löytämään ja vahvistamaan piilossa olevia lihaksiasi, jotka ovat usein synnyttäneillä naisilla jääneet unholaan, Sofia Vesa kertoo.


Maija Kiljunen ja Sofia Vesa ovat naisten valmennuksen ja lantionpohjafysioterapiaan erikoistuneita fysioterapeutteja. Kirjan ohjeet perustuvat palkittuun ja jo tuhansien naisien käyttämään Bailamama-menetelmään, joka valittiin vuoden liikuntatuotteeksi v. 2014.


Bailamama – Venus kuntoon

Fitra 2018

ISBN 978-952-350-022-8

144 sivua


Arvostelukappaleet ja sähköiset vedokset: Janica Alasimonen, janica.alasimonen@fitra.fi

Kirjailijan yhteystiedot: Maija Kiljunen, 040 537 1952, maija.kiljunen@bailamama.fi


Sinua saattaa kiinnostaa myös ...

Bailamama ja valtakunnallinen Fysios-ketju aloittavat yhteistyön

Fysios ja Bailamama ovat yhdessä luoneet ​Fysios Digifyssari -palvelun​, joka tarjoaa verkossa kuntouttavia harjoitusohjelmia. Palvelusta löytyy harjoitusohjelmia lantionpohjalihaksista niska-selkävaivojen hoitoon. Erityisenä kohteena ovat raskaana olevat ja synnyttäneet äidit.

Äitiysapplikaatio kumppaneineen yllätti ykkösvauvan

Suomalaiseen neuvolatietoon perustuva äitiysapplikaatio Layette toimitti presidentin kansliaan valtavan vaippakakun Suomen ykkösvauvalle ja hänen perheelleen.