Kaikki alkaa jalkovälistä!


Pysy Tiukkana - Lantionpohjalihakset ja keho kuntoon by Maija K., 25.02.2018

Taasko niitä alapääjuttuja, tarviiko niistä aina melskata.

Niin on ollut ja niin on aina oleva ”, sanovat Cheek ja Elastinenkin biisissään. Tosin siinä viitataan ehkä johonkin toiseen asiaan.

Niistä ei ole kuitenkaan aikasemmin puhuttu. Miksi ne ovat niin tärkeät.

Ne vaikuttavat aivan käsittämättömän moneen asiaan. Jos niissä on toimintahäiriö, niin koko elämän nautinto voi kadota -myös makuuhuoneesta. Pissa karkaa ja housut kastuvat. Asentoa ei jaksa pitää hyvänä, yksinkertaisesti pohja pettää.

Näin ei kuitenkaan tarvitse käydä. Asialle voi tehdä jotain. Siksi halusimme kirjoittaa Venus kuntoon -kirjan, jossa kerrotaan käytännön läheisesti porras portaalta kuinka lantionpohjalihaksia ja keskivartaloa lähdetään vahvistamaan niin, että voit nauttia elämästä.

Osuessamme hedelmällisyyden riitti paikalle, tiesimme että tämä kirja on kirjoitettava.
Tämä luonnon muovaama vaginan mallinen luola koreileekin nyt Venus kuntoon -kirjan kannessa. Moni on kysynyt, että onko vauva fotoshopattu luolan suulle. Ei ole, kyllä me ihan vietiin hänet sinne. Kiitos vauvan seikkailuhenkisen äidin, jolle metsässä tarpominen kylmässä syysilmassa ei ollut ongelma.

Jokainen syntyvä lapsi tarvitsee ympärilleen tukijoita ja kummeja. Venus kuntoon -kirja siunattiin neljällä hyvällä haltijattarella: naistentautien erikoislääkäri, pari -ja seksuaaliterapeutti Pirkko Brusila, Kätilö ja Tehyn puheenjohtaja Millariikka Rytkönen, Ravintovalmentaja- ja kouluttaja Janica Alasimonen sekä fysioterapeutit ja FasciaMethod konseptin kehittäjät Anne Puranen ja Viivi Kettukangas.

Ensimmäisen hyvän haltijattaren Millariikan opetus on, että vaikka kaikki alkaa jalkovälistä - tärkein löytyy kuitenkin korvien välistä. MillaRiikka puhuu kirjassa armollisuudesta itseäsi ja kehoasi kohtaan. Se on tehnyt ihmeen, se on toiminut kanavana elämälle.

Toisen hyvän haltijattaren Pirkon oppi: seksuaalisuus on sinussa. Seksuaalisuus muuttuu eri elämänvaiheissa, mutta niin sen pitääkin. Pidä itsestäsi huolta ja uskalla nauttia elämästä.

Hyvä olo hehkuu ulospäin, hekumoi kolmas hyvä haltijattaremme Janica. Ravintoasiantijamme Janican opeilla saadaan sisäisesti keho voimaan hyvin.

Neljännet hyvät haltijattaremme ovat Anne ja Viivi opettavat kirjassa kuinka kehoa tulee huoltaa jotta kireydet häviää ja pystyt kantamaan itseäsi kuin kuningatar.

Hyvien haltijattarien neuvojen ja ohjelden lisäksi kirja sai roppakaupalla tähtipölyä suomalaisilta vaatebrändeiltä Biancaneveltä ja Noshilta.

Nyt Venus kuntoon -kirja on valmis sinulle luettavaksi. Voit tilata omasi tästä!

Sydämelliset kiitokset teille kaikille <3

Maija ja Sofia


Venus kuntoon -kirja

Sinua saattaa kiinnostaa myös ...

Tipaton tammikuu?

Haastamme kaikki naiset mukaan tipattomalle tammikuulle eli lantionpohjalihasten tehoharjoittelu kuurille!

Tunnista Lantionpohjasi ja Pysy Tiukkana!

Sanotaan, että: ” Lantionpohjan lihakset” ovat naisen tärkein lihasryhmä. Suositellaan, että naiset harjoittelisivat lantionpohjan lihaksiaan läpi elämän ainakin kolme kertaa viikossa. Mutta kuinka harjoitella tuota hyvin tärkeää lihasryhmää, jos ei tunnista sen olemassaoloa.

Taio esiin kuningatarolo

Muistelepa edellistä kertaa, kun teit kunnon treenin. Muistathan sen ihanan, punaposkisen, rennonraukean tunteen, joka valtaa kehon ja mielen liikunnan jälkeen?