Bailamama kirjat


Bailamama - venus kuntoon - kirja

BAILAMAMAN KOLMAS KAUAN ODOTETUN KIRJAN "VENUS KUNTOON" LA ON HELMIKUUSSA 2018!

Kirjan opit sopivat, oli synnytyksestä kulunut muutama kuukausi tai vuosikymmeniä. Koskaan ei ole liian myöhäistä laittaa keskivartalo kuntoon!

Jos lantionpohjalihakset (alias venus) ovat hukassa ja pullottava vatsa on haudattu lempipaidan sisään - On aika etsiä sisäinen kuningattaresi! Venus kuntoon opastaa sinut käytännön läheisesti askel kerrallaan kohti vahvempaa ja kiinteämpää keskivartaloa. Kirjassa opastetaan Bailamaman tiimin fysioterapeuttien, kätilöiden ja lääkäreiden kanssa yhteistyössä kehittämä viisiportainen menetelmä jonka avulla saat vahvat lantionpohjan lihakset ja kiinteän keskivartalon turvallisesti ja tehokkaasti.

Kirja sopii niin äidille kuin tyttärellekin. Hyödyt kirjasta, vaikka synnytyksestä olisi jo vuosia. Pienten lasten äidit saavat lisäksi ideoita, kuinka treenata vauvan kanssa heidän motoriikkaansa ja kehitystänsä tukien.

Kirja julkaistaan helmikuussa 2018, mutta nyt sinulle on mahdollisuus tilata kirja ennakkoon -20% ovh:sta ja ilmaisella toimituksella hintaan 23,90€ kotiin kannettuna. Ennakkotarjous on voimassa 6.12.2017 asti. Saat ennakkotilattua kirjan Fitran sporttikirjakaupasta.
Bailamama - kohti synnytystä - kirja

KIRJA ODOTTAVILLE!

9 Months -ohjelmaan perustuva Bailamama – Kohti synnytystä ei ole mikään perinteinen odotusajan kirja vaan tuhti tietopaketti synnytykseen valmentautumisesta.

Kohti synnytystä -kirjassa kerrotaan kehon muuttumisesta ja vauvan kehityksestä kuukausi kuukaudelta. Jokaiselle raskauskuukaudelle annetaan jumppaohjeet, joilla odottava äiti pystyy harjoittamaan raskauden kannalta oikeita lihaksia, sillä hyväkuntoiset lantionpohjan lihakset helpottavat synnytystä ja auttavat palautumaan synnytyksestä. Lisäksi puhutaan seksistä raskausaikana ja annetaan tuttuun tapaan paritreeni-ideoita.

Kirja vastaa odottavien äitien kysymyksiin synnytyksen vaiheista, kivunlievityksestä, liikunnan merkityksestä synnytyksessä ja siitä palautumisessa, ponnistus- ja synnytysasennoista sekä hengitystekniikasta. Anna naiseutesi hehkua myös odotusaikana!

Tilaa kirja Bazarin verkkokaupasta.


Bailamama -pysy tiukkana -kirja

PYSY TIUKKANA!

Bailamama – Pysy tiukkana keskittyy lantionpohjanlihasten monipuoliseen aktivointiin, ja se on tarkoitettu kaikille naisille.

Kuntosalilla ja kotona treenatessa jää monesti naisen tärkein lihasryhmä huomiotta. Lantionpohjanlihasten harjoittelu koetaan hankalaksi, eikä oikeita lihaksia ole aina helppo paikallistaa. Lantionpohjanlihasten vahvistaminen lisää naisen seksuaalista nautintoa, parantaa virtsanpidätyskykyä ja vaikuttaa ryhtiin sekä naisen koko olemukseen.

Asennot perustuvat maailmaa valloittavaan Bailamama 4Venus -ohjelmaan, joka suorastaan puristaa naiset kuntoon. Kirjassa on 52 eri asentoa, yksi vuoden jokaiselle viikolle.

Tilaa kirja Bazarin verkkokaupasta.


Bailamama -Pysy tiukkana -kirjasta nyt uusi painos! Kirjaa on saatavilla myös E-kirjana Elisa kirjasta.