Blogi »

Minä olen Venus ja Sinä olet Mars


Pysy Tiukkana - Lantionpohjalihakset ja keho kuntoon by Maija K., 05.04.2016


Rakkaat lantionpohjalihakset ristin teidät nyt Venukseksi ja Marsiksi, koska teissä on niin paljon yhteistä, mutta myös tärkeitä eroja kuten miehessä ja naisessa muutenkin on. Venus on kaikista kirkkain planeetta auringon jälkeen. Venus on jopa niin kirkas, että sitä saatetaan luulla ufoksi. Meidän jokaisen pitäisi opetella tuntemaan oma rakkauden jumalattaremme niin hyvin, että se pääsisi yhtä kirkkaaseen loistoon! Vaikka Mars on sodan jumala, niin yhdistyessään Venukseen – se synnyttää elämää.


LANTIONPOHJALIHASTEN TEHTÄVÄ

Lantionpohjalihakset ovat ydin ja pohja kaikelle. Valitettavasti sen huomaa yleensä silloin, kun se häviää. Niin kuin muussakin elämässä, vasta silloin, kun pohja häviää huomaat, mikä perusta on ollut. Lantionpohjalihasten on tarkoitus kannattaa kaikkea mikä on sen yläpuolella. Ne kannattavat meidän tärkeitä sisäelimiämme, erityisesti ne tukevat virtsaputkea, emätintä ja peräsuolta. Joten niillä on tärkeä rooli virtsan- ja ulosteenpidätykseen. Lantionpohjalihakset ovat yhteydessä myös syvimpiin vatsa- ja selkälihaksiin ja siten ne tukevat meidän asentoa ja ryhtiä.


MITEN LÖYDÄN RAKKAUSLIHAKSENI


Miten ihmeessä ne rakkauslihaksiksikin kutsutut lantionpohjalihakset sitten oikein löydetään, koska ne ovat piilossa kaikelta. Istu kovalle tuolille tai lattialle, tunne kaksi kovaa luista mykkyrää peppusi alla, ne ovat istuinkyhmyt. Istuinkyhmyjen välissä kulkee lantionpohjalihaksesi. Ne kiinnittyvät myös edessä häpyluuhun ja takana häntäluuhun. Ne ovat useassa kerroksessa, puhutaan pinnallisista ja syvistä lantionpohjalihaksista. Jotta löydät oikealle alueelle, voit tehdä sormitestin. Laita sormet emättimeesi ja jännitä nyt peräaukkoa ja emätintä ylös- ja sisäänpäin. Sinun tulisi tuntea kevyt jännitys sormiasi vasten. Älä kuitenkaan ota mukaan pakaralihaksiasi. Ne ovat iso lihasryhmä, joka kovasti haluaisi auttaa. Muista, että lantionpohjalihasten jännitys ei saa näkyä naamasta, siinä ei myöskään hikikarpalo nouse otsalle vaan aivan päinvastaiseen päähän. Mars voi tarvittaessa auttaa Venuksen paikantamisessa.

Venukseen ei ole helppoa löytää perille. Sinne ei näe kuin erikoisintrumenteilla, koska se on verhoiltu kauniilla pilvipeitteellä. Kuitenkin meidän pitäisi tuntea se kuin paras ystävämme. Tietää mistä se pitää ja mikä on sen heikkous. Ja kukapa ei haluaisi olla rakkauden jumalattaren paras ystävä. Mars ainakin haluaa. Mystinen ja kuuma Venus päästää lähemmäs nautintoa, kun sen oppii tuntemaan. Aluksi se täytyy oppia tuntemaan itse läpikotaisin, jotta pystyy antamaan nautintoa ja iloa myös Marsille.

MIES - LÖYDÄ LIHAKSESI

Marssiin onkin paljon helpompi löytää, koska apuna on ulkoisia maamerkkejä – ja muutenkin vain yksisuuntaisia menolippuja tarjolla. Aseta sormet välilihan alueelle kivesten ja peräaukon väliin, jännitä nyt lantionpohjalihaksiasi sormiasi vasten. Tunne sormissasi lihasjännitys ja kivekset nousevat samalla hieman ylöspäin. Joten miehet – nyt kassit kattoon!


HARJOITUS: ETSIVÄ LÖYTÄÄ


Mene vessaan. Virtsaa.

Katkaise virtsasuihku ja sano ääneen HYVÄ MINÄ

ja jatka sitten virtsaamista loppuun asti.


Tätä katkaisua käytetään vain kertaluontoisesti, jotta rakko tyhjenee jatkossa kunnolla. Virtsasuihkun katkaisu kertoo, että löysit lantionpohjalihaksesi. Julistan nyt lantionpohjalihakset löytyneeksi ja treeni voi alkaa!

Treenailla voit kuulien avulla tai ilman kuulia :)


Lantionpohjalihakset

Copyright: Minä Olen Kustannus OySinua saattaa kiinnostaa myös ...

Tipaton tammikuu?

Haastamme kaikki naiset mukaan tipattomalle tammikuulle eli lantionpohjalihasten tehoharjoittelu kuurille!

Tunnista Lantionpohjasi ja Pysy Tiukkana!

Sanotaan, että: ” Lantionpohjan lihakset” ovat naisen tärkein lihasryhmä. Suositellaan, että naiset harjoittelisivat lantionpohjan lihaksiaan läpi elämän ainakin kolme kertaa viikossa. Mutta kuinka harjoitella tuota hyvin tärkeää lihasryhmää, jos ei tunnista sen olemassaoloa.

Kaikki alkaa jalkovälistä!

Ne vaikuttavat aivan käsittämättömän moneen asiaan. Jos niissä on toimintahäiriö, niin koko elämän nautinto voi kadota. Pissa karkaa ja housut kastuvat.