Squeeze 2Baby treeniohjelma


Hinta
44.60
USD $
+ toimituskulut
Sis. alv 0%
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta Bailamama-klubilaisille.

Määrä
kpl


Saatavuus
Heti

Tuotteen kuvaus
Treeniohjelma koko vauva ajalle!

Squeeze 2Baby -treeniohjelma on tarkoitettu äidille ja vauvalle 1-12kk. Äiti saa monipuolisen lihaskunto- ja lantionpohjalihasohjelman koko vauva-ajalle ja vauva saa hänen ikätasolleen sopivia harjoitteita ja haasteita, jotka tukevat vauvan kehitystä aina ensimmäiseen ikävuoteen asti. Treeniohjelma on jaettu kolmeen osaan vauvan iän mukaan (1-3kk, 3-6kk ja 6-9kk). Eikä haittaa vaikka vauvasi olisi jo isompi, voit silti tehdä myös aikaisempia ohjelmia.

OHJELMAN TARKEMPI SISÄLTÖ:

TREENIVIDEO on kokonaisvaltainen lihaskuntojumppa, joka suunniteltu Bailamama musiikkiin motivoimaan harjoittelua. Suuri osa liikkeistä tehdään lattialla joten halutessasi voit käyttää jumppamattoa. Ohjelmassa on kolme erilaista treenivideota.

VENUSTREENI on lantionpohjalihasten täsmäharjoitus. Ne suoritetaan erilaisissa asennoissa, jotta lantionpohjalihakset saavat monipuolista treeniä ja opit käyttämään niitä tilanteessa kuin tilanteessa. Jokaisessa asennossa tehdään lantionpohjalihasten kesto- nopeus- ja maksimivoimaharjoitus.

BONUSTREENI on suunniteltu aina tietylle kolmannekselle sopivaksi lisäharjoitukseksi joko vauvalle tai äidille.

BABYTREENI on aina äidin ja vauvan yhteinen leikkihetki. Leikit ovat suunniteltu niin, että ne tukevat vauvan sen hetkistä kehitystä. Babytreeni pitää sisällään myös kätilön opastaman vauvahieronnan, jonka voit tehdä samanaikaisesti pienokaisellesi.

PARITREENIEN avulla haastamme sinut leikkisästi ottamaan kumppanisi mukaan lantionpohjalihasharjoituksiin, koska kosketus ja kumppanin läheisyys on myös tässä elämän vaiheessa tärkeää.

Turvallinen, tehokas ja kehittävä Squeeze 2Baby treeniohjelma perustuu palkittuun ja jo tuhansien äitien käyttämään Bailamama® menetelmään. Bailamama valittiin vuoden liikuntatuotteeksi 2014.

Squeeze 2Baby treeniohjelma on digitaalinen ohjelma ja pääset katsomaan ja treenaamaan videoiden kanssa heti tuotteen ostettuasi kirjautumalla bailamaman nettisivulle. Kirjautumisohjeet ja -tunnuksen saat sähköpostitse tilausvahvistuksessa. Näin emme lähetä mitään postitse.


Ohjelman voit maksaa myös Smartumilla tai Sporttipassilla!

Maksaessasi Smartumilla

1. Avaa osoite https://www.polkuapp.com/smartum/locations/bailamama-finland-oy
2. Kirjaudu sisään Smartum-tunnuksillasi
3. Maksa ostos saldolla.
Kirjoita palvelunkuvaukseen haluamasi ohjelman nimi, oma nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.

Jos sinulla on Smartum -setelit käytössä, lähetä ne yhteystietojen kera osoitteeseen:
Bailamama Finland Oy, Linnanniituntie 26, 03100 Nummela.
Kun olet laittanut seteleit postiin, niin laita meille sähköposti info@bailamama.fi, jotta osaamme odottaa seteleitä.


Kun käytössäsi on SporttiPassi voit maksaa henkilökohtaisen harjoitusmaksusi SporttiPassin verkkomaksulla.
*Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi www.epassi.fi -sivulla
*Valitse SporttiPassin verkkomaksut
*Aloita kirjoittamalla valikkoon Bailamama Finland Oy, kun järjestelmä löytää sen valitse toimipiste ja paina "seuraava"
*Kirjoita summa euroissa
*Kirjoita palvelunkuvaukseen haluamasi ohjelman nimi, oma nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.
*Paina maksa

Kun meille tulee tieto Sporttipassi maksusta (1-3pv), niin lähetämme sinulle tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Tilausvahvistuksessa on salasanasi ja linkki, jonka kautta pääset kirjautumaan sivuillemme. Ostamasi ohjelma näkyy, kohdassa ostamani tuotteet. Nämä ohjeet vain siis Sporttipassilaisille. Ostaessasi ohjelman verkkokaupastamme, saat sen heti näkyviin.Ostamani tuotteet
Kun ostat tämän tuotteen, saat oikeuden nähdä nämä kohteet:
Squeeze 2Baby treeniohjelma (Tämän kohteen katseluoikeus on voimassa 365 vrk ostosta)

Jos valitset kassalla maksutavaksi ennakkolasku tai verkkolasku, näet em. kohteet vasta, kun olemme hyväksyneen antamasi laskutustiedot. Ilmoitamme hyväksymisestä sähköpostitse. Mikäli valitset maksutavaksi ennakkolasku, näet em. kohteet vasta, kun maksusuoritus näkyy tilillämme.


Kommentit
Lisää kommentti