Treenaa kotona, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Kaikissa valmennuksissa pääharjoittelukohteena ovat lantionpohjalihakset, joiden harjoitteluun saat kattavat materiaalit ja jumppavideot. Valmennuksissa tukenasi ovat alan ammattilaiset niin treeneissä kuin ravitsemuksessakin. Bailamaman valmennuksissa oleville on myös facebookissa oma tsemppiryhmä. Valmennuksia löytyy kaikille naisille, raskaana oleville ja juuri synnyttäneille.jumppaa kaikille naisille

PYSY TIUKKANA VERKKOVALMENNUS

6vko:n Pysy Tiukkana -valmennus on tarkoitettu aikuisille naisille, jotka haluavat saada voimaa lantionpohjaan ja keskivartaloon sekä saada ruokavalion kuntoon.
>>Tutustu valmennukseen täältä>>
jumppaa äidille ja vauvalle

VENUS KUNTOON VERKKOVALMENNUS

Venus kuntoon - verkkovalmennus on synnyttäneille äideille. Kurssilla vahvistetaan lantionpohjaa ja kiinteytetään keskivartalon lihaksia turvallisesti ja tehokkaasti. Kurssi sisältää myös 2Baby -treeniohjelman, jolla voit treenata yhdessä vauvan kanssa.
>>Lue lisää>>
jumppaa raskaana oleville

KOHTI SYNNYTYSTÄ VERKKOVALMENNUS

Kohti synnytystä -verkkovalmennus on suunniteltu raskaana oleville. Ohjatut jumpat, oikeanlaiset harjoitteet ja ruokavalio ohjeet koko raskausjalle.
>>Lue lisää>>